alynn@fotopages
C:\"MyDoc Backup\"My Pictures\"Majlis Pindah
By: Dalindah Husin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 19-Dec-2006 13:42 Email | Share | | Bookmark
kursus kepimpinana di seri costa

control hensem
macho ke??????
sahabat sejati
View all 6 photos...


Thursday, 4-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
asyik jadi urusetia turn kita pulak peserta..........

 
 
 
View all 6 photos...
hari keja cam biasa.Minggu niee free dok kat akademi takde kursus..........dapatlah rileks jap hari-hari keja sampai malam.Takde kursus apalagi aku plk jadi peserta kursus.Nak tahu kursus apa.INTERNET & EMAIL tuuuuu,bukan apa nak mantapkan lagi. cam tak caya je dah mantap internet masuk pulak kursus Pendakwaan.......bukan apa lepas nie nak jadik PO plk senang nak jadi kaki bangkang kat mahkamah mana tahu pastu ja hakim lak...


Friday, 21-Apr-2006 07:09 Email | Share | | Bookmark

disinilah lu mendapt rezeki....
cam tak caya tau g kem dato fadilah kamsa,di Lenggeng
kesian,aku menginap kat sini 3hari,dok celebrate b,day.
View all 6 photos...


Thursday, 20-Apr-2006 08:55 Email | Share | | Bookmark

keta baru....
cam tak cayaje,nak menembak.
penangan peluru
View all 6 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net